Over 't Sfeerhuis

‘T Sfeerhuis in Groesbeek is in 2002 opgericht door Edward van Megen. In 2015 is Petra Gorter erbij gekomen.Samen zijn zij het gezicht van ‘T Sfeerhuis. In Maart 2021 hebben ze een 2e winkel erbij geopend in Oeffelt.Beide winkels leveren direct vanuit de showroom. Hierdoor hebben ze continue wisseling in de showrooms. Bij het Sfeerhuis kunt u terecht voor een cadeautje maar ook voor complete woning inrichting ,woonprogramma’s en verlichting.En ze doen nog meer. Wanneer u dat wenst rijden ze met u naar bijv. Het Anker in Druten 1 van de grootste producenten van kwaliteits zitmeubelen in Nederland of Towerliving in Oosterhout. In Druten bij de fabriek van Het Anker vind u een prachtige showroom van ruim 5000 m2 gevuld met allemaal zitmeubelen.Bij Towerliving vind u vooral complete woonprogramma’s maar ook zit meubelen. Hier komt u in een showroom van ruim 2500 m2 met meer dan 30 complete woonprogramma’s en meer dan 125 modellen stoelen.
Bekijk onze produkten

Bezorgen

Afgezien van decoratieve producten bezorgen wij op afspraak gratis binnen een straal van 50 kilometer rond onze showroom. Bezorgkosten buiten deze 50 kilometer worden in samenspraak met de klant vastgesteld.

De producten die niet door onze eigen bezorgservice geleverd worden kunnen als pakket naar u worden toegezonden of worden opgehaald in de winkel.

Verzenden

Het verzenden van onze decoratieve producten, maar ook Lampe Berger, is gratis vanaf 50,00€. Onder dit bedrag rekenen wij 7,95 verzendkosten voor uw producten. Deze verzendkosten worden zichtbaar in de winkelwagen.

Betalen

Indien gewenst kunt u pinnen of contant betalen bij aflevering.

Ook vooraf overmaken is geen probleem, op het moment dat de betaling is ontvangen zal een afspraak in worden gepland voor de bezorging. Komt u uit de regio, dan bent u van harte welkom om in de winkel af te komen rekenen.

Klachten

Heeft u problemen met een van onze producten, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via het contactformulier of op 024-3974795, wij zullen dan zo snel mogelijk een passend oplossing voor u bedenken.